FOTOGROEP ARNHEM
Fotogroep Arnhem is in 2016 ontstaan nadat een aantal enthousiaste hobbyfotografen een cursus "Reportagefotografie " had afgerond. Een geschikte vervolgcursus was niet voorhanden. Het idee werd geboren om met de groep, en een aantal nieuwe deelnemers, verder te gaan en gezamenlijk te gaan werken aan telkens één thema. Dit alles onder begeleiding van docent Rob Schouten. 
Tijdens de bijeenkomsten en praktijkopdrachten komen vele aspecten van de fotografie aan bod. De focus ligt minder op bediening van de camera maar meer op het maken van een goede presentatie, reportage, tentoonstelling of fotoboek, waarbij elke fotograaf een eigen visie heeft en invulling geeft aan het thema. Elke gepresenteerde foto is onderdeel van het 'verhaal' en dient het thema te versterken.
WIL JE DEELNEMER WORDEN?

De fotogroep bestaat momenteel uit 6 deelnemers. We zouden er nog graag twee bij hebben. We zoeken enthousiaste (amateur)fotografen die het leuk vinden om thema's uit te werken. Dat doen we jaarlijks in 10 bijeenkomsten waarin we begeleid worden door een docent. De kosten voor deelname bedragen € 325,00 per jaar (excl. materiaalkosten).
Af en toe organiseren we ook een dag(deel) waarin we samen op stap gaan om te fotograferen. We zijn serieus bezig met fotografie, maar vinden evalueren onder het genot van een drankje ook belangrijk! Geïnteresseerd? Ga naar de contactpagina en vul het formulier in. Wellicht kun je dan een keer een bijeenkomst bijwonen (in Arnhem) om kennis te maken. 
Back to Top